Vzorníky látek LB

Vzorníky LB (pouze pro sedačky, které mají odkaz v popisku na tento vzorník)

VYBRANOU LÁTKU A ČÍSLO NAPIŠTE DO POZNÁMKY V OBJEDNÁVCE  (např. Vera 5)

Před zadáním do výroby vás budeme ještě kontaktovat, vybranou látku je možné upřesnit nebo změnit. Také není problém poslat fotku látky ze vzorníku přes WhatsApp nebo emailem. Reálný vzorník je možné zapůjčit k prohlédnutí.

Látky VERA  EASY CLEAN, PET FRIENDLY  test 45000 cyklů, látka má úpravu na bázi nanočástic, blokuje pronikání nečistot a snadno se čistí i ty nejodolnější skvrny. Látka je vhodná pro domácí mazlíčky.

 

 Látky PISELLO  WATER PROOF  test 80000 cyklů, jedná se o voděodolnou trvanlivou ochranu proti olejovým a vodním skvrnám a zaschlé špíně. Největší výhodou voděodolnosti je absence změny vzhledu, omaku, barvy a prodyšnosti látky. Tkaniny s naším voděodolným systémem si déle udrží požadovaný vzhled a snáze se udržují v čistotě.

 

Látky STORM  EASY CLEAN  test 100000 cyklů , látka má úpravu na bázi nanočástic, blokuje pronikání nečistot a snadno se čistí i ty nejodolnější skvrny. 

 

Látky VELVET  WATER PROOF  test 60000 cyklů, jedná se o voděodolnou trvanlivou ochranu proti olejovým a vodním skvrnám a zaschlé špíně. Největší výhodou voděodolnosti je absence změny vzhledu, omaku, barvy a prodyšnosti látky. Tkaniny s naším voděodolným systémem si déle udrží požadovaný vzhled a snáze se udržují v čistotě.

 

Látky SALVADOR  WATER REPELLENT  test 130000 cyklů, látka s vysokou odolností proti vsáknutí tekutin

 

  Látky SOLAR  EASY CLEAN, PET FRIENDLY  test 80000 cyklů, látka má úpravu na bázi nanočástic, blokuje pronikání nečistot a snadno se čistí i ty nejodolnější skvrny. Látka je vhodná pro domácí mazlíčky.

 

 Látky LETTO   EASY CLEAN, PET FRIENDLY   test 100000 cyklů, látka má úpravu na bázi nanočástic, blokuje pronikání nečistot a snadno se čistí i ty nejodolnější skvrny. Látka je vhodná pro domácí mazlíčky.

 

 Látky  APHRODITE , test 100000 cyklů, sametově hebká

 

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX